ZadelsHet KM Exclusive zadel is leverbaar in de maten 17” , 17,5” en 18”. De KM Exclusive is leverbaar in zwart en met afwerking van bruine biezen. Het zadel heeft een diepe zit en een dikke kniewrong. De kniewrong zit aan het zweetblad bevestigt, dit geeft nog meer steun en stabiliteit aan het bovenbeen. Dit is het zadel waar Lotje Schoots de hele dag op rijd en tevens het zadel waarmee Lotje en Torricelli samen naar de Grand Prix zijn gereden.


De KM Dressage is leverbaar in de maten 16” 16,5” 17” 17,5”18”en 18,5” . Het zadel is leverbaar in 4 kleuren: Zwart, donkerbruin, lichtbruin en tabacco. Op de foto zie je een zwart exemplaar van het zadel. De dikke kniewrongen zorgen voor een stil bovenbeen, maar belemmeren de bewegingsvrijheid van de kuit niet. Het zadel heeft een stevige en comfortabele zit.
De KM Dressage XL is leverbaar in de maten 16", 16,5" 17”, 17,5”, 18”en 18,5” . Het zadel is leverbaar in Zwart met witte biezen. Deze uitvoering geeft een zeer exclusieve uitstraling aan het zadel. Het zadel is ook geheel in zwart en bruin verkrijgbaar. Dit zadel heeft dikkere kniewrongen dan de KM Dressage en dezelfde diepe zit. De kniewrongen geven het bovenbeen nog meer steun, waardoor een zeer stabiele houding word gecreëerd. Het zadel heeft een stevige maar comfortabele zit, dit zorgt ervoor dat de ruiter altijd op de juiste plaats in het zadel zit.

 


De KM Dressage de Luxe is leverbaar in de maten 16” 16,5” 17” 17,5”18”en 18,5” . Het zadel is leverbaar in 4 kleuren, zwart, donkerbruin, lichtbruin en tabacco. De KM Dressage de Luxe onderscheid zich van het standaard KM Dressage model, door de extra diepe zit en de hogere lepel aan de achterkant. Hierdoor wordt u dieper in het zadel gedrukt en zult u ook in de verruimende gangen stevig kunnen blijven zitten. Dit zadel is een absolute aanrader voor alle fanatieke dressuurruiters en –amazones.

 


De KM VSD is leverbaar in de maten 16” 17” 17,5” en 18”. Het zadel is leverbaar in 2 kleuren: zwart en bruin. De KM VSD is een veelzijdigheidszadel met een half diepe en zachte zit en voorzien van lange zweetbladen. Hierdoor wordt een lange en rechte beenligging gekregen, welke voor het dressuur rijden gewenst is. De stevige en anatomische kniewrongen zorgen voor voldoende ondersteuning tijdens het springen. Kortom, het ideale zadel voor een combinatie van dressuur en af en toe een sprongetje.

 

De KM VSS is leverbaar in de maten 17” 17,5” en 18”. Het zadel is leverbaar in 2 kleuren: zwart en bruin. De KM VSS is een veelzijdigheidszadel met een medium diepe en zachte zit en voor­zien van korte bladen. De stevige en anatomische kniewrongen zijn afneembaar door middel van klittenband, hierdoor kan de ideale beenligging voor zowel springen als dressuur worden verkregen. Dit is het ideale zadel voor de veeleisende veelzijdigheids­ruiter.

 


De KM Jumping is leverbaar in de maten 16” 16,5” 17” 17,5”18”en 18,5” . Het zadel is leverbaar in 4 kleuren: zwart, donkerbruin, lichtbruin en tabacco. Op de foto zie je het zadel in de tabacco kleur. Het zadel biedt een vrij diepe zit voor een springzadel, maar geeft ook de mogelijkheid om boven de sprong makkelijk uit het zadel te komen. De kniewrongen bieden steun tijdens de verlicht zit.